Degustarea de vinuri ~ Nunta Stefan si Mihaela

Degustarea de vinuri

Unul dintre cele mai importante lucruri la o nunta este vinul de la masa.
De obicei restaurantele ca´lumea te lasa sa iti aduci tu vinul pe care il vrei.
E greu sa impaci toate gusturile, unul vrea mai sec, unul mai dulce ideal e sa gasesti un vin care sa impace toate gusturile.


Cel mai bine ar fi sa ai 2 vinuri unul mai sec si unul demisec mai dulce.


Am facut pana acuma 2 degustari de vinuri.
Una cu batranii unde am ales 2 feluri de vinuri: un Premiat Murfatlar Dry Riesling demisec din 2007 si unul din Moldova, tot demisec, mai dulce, dar nu mai ii retin numele. Dupa ce am fost pe la Metro si SelGros, locul de unde urma sa achizitionez bautura, nu am mai gasit vinul de Moldova!

Am decis sa mai fac o degustare cu alte vinuri si sa il chem pe Beavis ca cercetator avansat (deoarece el a spus ca nu mai bea bere si acuma e profesor in vinuri).

Dupa degustarea noastra am zis ca pe langa Premiatul Murfatlar (care era deja ales la prima degustare) mai bagam la masa o Feteasca Alba Bucium Alb Demidulce direct de pe dealurile Moldovei.

Dupa ce am mers insa la Restaurant si am mai discutat cu sefa restaurantului, am decis sa luam vinul de la ei, sa nu ne mai chinuim noi cu caratul. Daca va vrea cineva ceva special i se va aduce de la bar si astfel toata degustarea noastra de tineret a fost doar de FUN!

Mai multe poze aici !

Niciun comentariu: