Cum fu... :) ~ Nunta Stefan si Mihaela

Cum fu... :)

Duminica petrecerea a fost difuzata ¨live¨ pe blog :)
Au fost foarte multe vizonari si chiar discutii si sugestii cum sa mai orientam camera sa se poata vedea mai bine. A fost o surpriza placuta si amuzanta in acelasi timp sa vezi cum oameni straini sunt interesati de cum se desfasoara nunta.

Restaurantul a fost incantarea tuturor. O sala spatioasa, foarte frumos aranjata, aranjamentul floral de pe toate mesele a fost incantator, servirea ireprosabila, iar de mancare numai de bine: indestulatoare si foarte foarte bine gatita.
Tortul a fost exceptional, tot alegerea restaurantului.
Jos palaria pentru oamenii de acolo care au facut ca lucrurile sa se desfasoare perfect, profesionisti, draguti, onesti, amabili si deschisi.

Am avut proiector care derula mereu poze din copilaria mea si a lui Stefan si nu numai. Prietenii nostri au zambit melancolic la vizionarea anumitor episoade petrecute impreuna si oamenii mai in varsta au fost uimiti de idee, nu mai vazusera asa ceva la nuntile la care fusesera.

DJ-ul nostru a venit cu lasere si bila cu lumini :) o atractie pentru toata lumea, mai ales pentru copiii prezenti :). Muzica a fost de toate felurile astfel incat sa poata dansa toata lumea... bineinteles ca in final nu poti multumi intreaga audienta, dar am incercat sa facem cat mai bine posibil :).
Noua ne-a placut!
DJ-ul se insura saptamana imediat urmatoare asa ca ii multumim si ii uram Casa de Piatra!!

Ziua a inceput cu vizita la coafor, dimineata la 8.30 am fost acolo. Cosmin stilistul a incercat sa faca tot ce a putut sa fiu....miresica :)
Cu intarziere am reusit sa ajung acasa....m-am imbracat rapidisimo si cand a venit Stefan impreuna cu nasii a inceput haosul :)).
Casa era plina de rude si vecini, devenise deja neincapatoare, eu eram grijulie sa nu ma calce lumea pe rochita...off...emotii, emotii :))
Momentul in care nasa a trebuit sa imi aranjeze voalul si sa imi rupa turta deasupra capului a fost destul de emotionant pentru ca a fost insotit de prea bine cunoscuta si traditionala ¨Ia-ti mireasa ziua buna¨. S-a impartit turta fetelor si apoi am pornit la drum spre biserica.

La biserica am avut parte de un preot care ne-a amuzat foarte mult. Nu prea intelegeai ce zice si il cam pocnea pe Stefan cu pirostria in frunte :))

Dupa safarsirea slujbei de cununie am fugit la Casa Poporului (Palatul Parlamentului) sa facem cateva poze artistice :D impreuna cu fotograful IT-ist Gorby :). Ne-am cam facut asteptati la restaurant si ne cerem scuze pentru asta.

La ora stabilita a ne vedea cu totii (ora 16) erau deja aproape un sfert de invitati, iar in ora de primire au venit aproape toti invitatii ceea ce a fost o surpriza pentru noi. Va multumim pentru promptitudine. Noi nu prea puteam sa stam in antecamera in care faceam primirea pentru ca pe masura ce veneau oameni, ii indrumam catre mese si a fost cam solicitant momentul :)

Petrecerea a inceput practic cu dansul de deschidere al nostru, al mirilor. Nu am vrut sa facem clasicul vals al miresei, ci ceva care sa ne caracterizeze mai mult, asa ca am facut un colaj de melodii de tot felul pe care am dansat aproximativ 8-9 min. A fost o surpriza pentru toata lumea si un moment hazliu, dar frumos.
Au fost hore, banatene, muzica de tot felul pe care s-a tot dansat...desi se putea mai mult. Noi oricum nu am stat ca doar o data faci nunta, am dansat pana simteam ca nu ma mai tin picioarele :), la un moment dat era chiar dureros sa mai pasesc :))

M-au rapit ¨rapitoarele in negru¨ :)): Mary, Vivi, Teo, Anca, Alina si Andreea care odata ce m-au luat nu stiau unde sa ma duca :)). Am fost pana la urma la Arcul de Triumf, am facut cateva poze si ne-am intors pentru ca nu am vrut sa lipsesc mult. In total cred ca am lipsit 40-45 minute. Fetele au vrut sampanie, inghetata si mirele sa danseze o lambada cu mireasa. Stefan s-a descurcat exceptional :)

Aruncatul buchetului a fost amuzant. Prietena mea Alina a reusit sa smulga cateva petale de flori :)), dar nu l-a apucat destul de hotarat si a fost pana la urma prins de Simona :). Felicitari!
Pentru a echilibra lucrurile i-am pus voalul Alinei :)

Nu am facut episodul cu jarteaua....nu mi se pare un moment ce trebuie sa se desfasoare in fata tuturor, mi se pare chiar jenant.....depinde oricum de fiecare..

Spre final, cand lumea a cam inceput sa plece....de...nu toti si-au luat liber luni...s-a ¨dansat¨ rock de baietii pasionati :)

Va multumim ca ati fost cu noi din toate punctele de vedere :) si va rugam sa ne spuneti ce v-a placut si mai ales ce mai trebuia imbunatatit, ce a lipsit, ce nu v-a placut.

Poze la photobucket (toate albumele) si pe categorii:

Niciun comentariu: