3 ani ...

La 3 ani de cand m-a plimbat prima data cu motocicleta :D, iata-ne pregatindu-ne de primul nostru mare eveniment: casatoria!!

Dupa o buna perioada de tatonari si insinuari, ne-am dat seama clar ca ... "we belong together", ca vrem sa fim o familie :)

So.....primul pas pe care il vom face pentru a avea o familie implinita este binecuvantarea religioasa a relatiei. Popa insa nu vrea sa ne uneasca in plan divin fara a avea dovada unirii si in plan lumesc....nu inteleg de ce....asa ca trebuie sa ne ducem si la primarie sa declaram....CASATORIE!

O sa facem cununia civila in august si cununia religioasa in octombrie, noiembrie ca sa nu ne aglomeram cu toate in aceeasi zi, mai ales ca petrecerea, nunta, o sa fie intr-o duminica. E mai bine sa organizezi evenimentul in diferite zile ca sa nu ai emotii cu programarea primariei si a bisericii la anumite ore, sa fii relaxat fara a fi presat de timp.

Desi ne-am hotarat brusc in iunie anul acesta sa facem nunta tot anul asta, am gasit restaurante fel de fel, dovada ca daca intradevar vrei, gasesti cu siguranta.

Localul care mi-a placut mi se pare insa a fi cam mic pentru numarul de persoane pe care le vrem a fi alaturi de noi si am mai facut niste demersuri pentru a gasi un restaurant mai mare. Am primit confirmarea certa a disponibilitatii salii si trebuie sa mergem saptamana asta sa aranjam toate detaliile.

Vom reveni cu date concrecte :)

NOU :

Poze din excursia noastra aniversara "3 ani" Alba Iulia si Sighisoara !