Restaurantul!

Cu ce incepe toata lumea pentru petrecerea nuptiala?
Cu cautatul restaurantului, a localului, a unui spatiu de desfasurare.

Asta am facut si noi....

Dupa cateva ping pong-uri cu datile in care puteam sa organizam, data finala, oficiala, sigura este .... atentie mare.... 2 noiembrie 2008
O zi frumoasa de Duminica, deoarece nu am gasit o Sambata libera la un local care sa ne placa, asa ca am zis ca nu conteaza ziua, doar evenimentul :)
O sa incepem petrecerea mai devreme insa, astfel incat cei ce nu-si vor lua liber in Lunea de dupa, sa poata sa poata sa se distreze cat mai mult la "party. (ora o sa o comunicam in timp util)


Restaurantul ce ne va gazdui este Sala de Protocol a RATB-ului. O sala eleganta, spatioasa, renumita pentru organizari de nunti. Gasesti foarte greu o "fereastra", asa ca pot sa zic ca am avut noroc ca am rezolvat in asa scurt timp :)....de....daca vrei poti...nu asa se zice? La noi se si aplica ;)

De meniu inca nu am discutat, o sa detaliem si acest aspect foarte important in momentul in care il vom stabili :)


Fii atent la combinatia asta :
  • restaurantele sunt naspa si incearca sa te fure
  • trebuie sa intrebi daca in meniu intra tort, bauturi, fructe, amenajarea meselor si nu in ultimul rand de ce e asa scump (ca doar ai mai mancat si tu la restaurant si nu ai cheltuit niciodata ~80 de euro)
  • sunt restaurante care te lasa sa aduci bautura, fructele si orice mai doresti tu , altele trebuie luate numai de la ele
  • mai sunt unii care iti pun sa ai un numar minim de persoane, 100 desi sala lor e mica de 80
  • neaparat trebuie mers la mai multe restaorante ca sa iti dai seama ce si cum
  • o critica si descriere a restaurantelor o poti gasi pe forumul miresici.ro
  • SUCCESS !