Cockteil Party 2 - Dupa Cununia Civila


Dupa cununia civila a urmat bine-meritatul party cu cockteiluri!!!!

Inceputul a fost dramatic...haos....
Toata lumea vroia cate ceva, nu puteam sa fac fata cu bauturile, toti erau foarte insetati de la acea zi foarte calduroasa (cea mai calduroasa din an si cu cele mai multe oficieri de cununii... pana la acea data) si emotiile pe care le-au avut asteptand raspunsurile noastre (DA-DA).

A fost petrecere record. In casa Vladu petrecerile nu au sarit de 35 invitati.... :), acum au venit putin mai mult de 50 persoane!!! Prieteni dragi noua!!! :)

Incet incet lucrurile s-au calmat si am inceput sa fac si sa.... bem :) .... frumoasele cocteiluri.

Succes foarte mare, iar spre surprinderea mea s-au baut foarte multe non-alcoolice.

Cel mai baut insa probabil ca a fost B52 servit flambat preparat dupa o reteta schimbata de mine si de Teo in functie de materialele alcoolice disponibile.
Eu cu Teo aveam grija de bucatarie, iar Catalin (Beavis) era insarcinat cu muzicile si buna dispozitie din camera de dans si mancare. A avut o mare priza la fete cand a pus melodiile de la Asia! :))

A urmat apoi desfacerea cadourilor. Mihaela a fost ajutata de Calista, fata Alinei, care s-a bucurat la fiecare cadou in parte.

Multumim din suflet pentru cadouri. Toate sunt utile, practice si frumoase.
Surprinzator este ca nu avem dubluri :))

Florile si acum sunt proaspete si troneaza in foarte multe vaze mari. Sunt o multime de flori colorate si vesele, asa....dupa sufletul nostru si a celor ce ni le-au daruit.

Petrecerea s-a incheiat undeva pe la 2 ... cu ultimul invitat ... si anume